slideshow


  • Ανεξάρτητη & Αντικειμενική Πληροφόρηση

  • ...χωρίς περιορισμούς ...χωρίς λογοκρισία

  • Η φωνή του εργαζόμενου ...η δική σου φωνή

  • Ενότητα Μαχητικότητα Αλληλεγγύη

  • Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας με κάθε τρόπο


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Τ.Ε.Ε. (video και φωτογραφίες)




Δείτε video και φωτογραφίες

από την κινητοποίηση...




Το lipasmataworker.blogspot.gr στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους της εργολαβικής επιχείρησης ΔΗΜΗΤΡΑ A.T.E.E. που δραστηριοποιείται στην γειτονική KAVALA OIL  και αναδημοσιεύει άρθρο του kavalaoil.blogspot.gr:

Από τις 9:00 το πρωί οι απολυμένοι εργαζόμενοι της τεχνικής εταιρίας ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Τ.Ε.Ε. συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρίας στην οδό Δαγκλή για να συναντηθούν με τον πρόεδρο της εταιρίας κο Δρόσο. Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της εταιρίας θα τους ανακοίνωνε τι ακριβώς προτίθεται να πράξει η διοίκηση σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων και της καταβολής των δεδουλευμένων. Αντί αυτού όμως, επέλεξε να μην εμφανιστεί στα γραφεία της εταιρίας και να αφήσει τους 24 απολυμένους έξω από τις κλειδωμένες πόρτες του 1ου ορόφου.

Σε συνέχεια της απαράδεκτης κίνησής του, ο κος Δρόσος απέφυγε να μιλήσει ακόμη και τηλεφωνικά με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, γεγονός που εξόργισε τους τελευταίους, οδηγώντας τους στην κατάληψη της εισόδου του μεγάρου επ' αορίστω.  Ταυτόχρονα ομάδα των απολυμένων με τη συμπαράσταση εργαζομένων από το σωματείο της KAVALA OIL, μετέβησαν στην περιοχή της Δεξαμενής και πιο συγκεκριμένα στο σημείο "ΣΙΓΜΑ", περιοχή όπου διαμένει ο κος Δρόσος, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά με σημαίες και συνθήματα. 

Να τονίσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι απολυμένοι της ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Τ.Ε.Ε. δέχονταν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι το θέμα τους θα λυθεί. Με τη σημερινή της κίνηση όμως άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, αναγκάζοντας τους 24 απολυμένους με τη βοήθεια του Σωματείου εργαζομένων της KAVALA OIL σε δραστικές κινητοποιήσεις.

Το σωματείο εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΪΛ αποφασίζοντας να συμπαρασταθεί στους απολυμένους της ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Τ.Ε.Ε., στηρίζει την κινητοποίηση της οδού Δαγκλή και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των απολυμένων.



ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!




Δείτε το video που ετοίμασε το kavalaoil.blogspot.gr




                    


Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου εργαζομένων της KAVALA OIL 
καθώς και εκπροσώπων των απολυμένων της ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Τ.Ε.Ε.




Δείτε φωτογραφίες από τις πρωινές κινητοποιήσεις...