slideshow


  • Ανεξάρτητη & Αντικειμενική Πληροφόρηση

  • ...χωρίς περιορισμούς ...χωρίς λογοκρισία

  • Η φωνή του εργαζόμενου ...η δική σου φωνή

  • Ενότητα Μαχητικότητα Αλληλεγγύη

  • Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας με κάθε τρόπο


Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE στην 25η Agrotica 2014





Συνεπής στο ραντεβού της, η μοναδική εναπομένουσα Λιπασματοβιομηχανία της χώρας δίνει δυναμικά το παρόν, στην 25η AGROTICA 2014.


Άνοιξε την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, τις πύλες της στο κοινό η 25η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Αgrotica η οποία λαμβάνει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Από αυτήν την εκδήλωση δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE (πρώην ΒΦΛ).

Από το 1961 έως σήμερα, η ΕΛΦΕ ΑΒΕΕ (πρωην ΒΦΛ ΑΕ) έχει αφουγκραστεί όλες τις αλλαγές που επηρέασαν τον αγροτικό τομέα και ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε αυτές. Συνεχώς ανανεώνει  τη γκάμα των προϊόντων της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις προσαρμόζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργικής παραγωγής.



Όσοι παραστούν στην έκθεση, θα έχουν την δυνατότητα να δούνε από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας αλλά και να συζητήσουν με το εξιδεικευμένο προσωπικό που στελεχώνει καθημερινά το περίπτερο, για τις δυνατότητες που παρέχουν το σύνολο των διαθέσιμων και παραγόμενων από εμάς προϊόντων.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές στην έκθεση φιλοξενούνται 1.400 εκθέτες σε μία έκταση 30.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου. Εκτός από τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγροτική οικονομία, το παρόν δίνουν και εκθέτες από χώρες όπως οι Κίνα, Ιταλία, Τσεχία, ΗΠΑ, η Κορέα, ο Καναδάς κ.α.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την έκθεση και το περίπτερο των Ελληνικών Λιπασμάτων ELFE ABEE.