slideshow


  • Ανεξάρτητη & Αντικειμενική Πληροφόρηση

  • ...χωρίς περιορισμούς ...χωρίς λογοκρισία

  • Η φωνή του εργαζόμενου ...η δική σου φωνή

  • Ενότητα Μαχητικότητα Αλληλεγγύη

  • Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας με κάθε τρόπο


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σας καλωσορίζουμε στη Διαδικτυακή Πύλη Ενημέρωσης Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας




Με την εξέλιξη του διαδικτύου και την ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία του στη καθημερινότητά μας, η διαδικτυακή παρουσία του Blog των εργαζομένων στα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE (πρώην ΒΦΛ) αναδεικνύεται σε βασικό άξονα σύγχρονης επικοινωνίας και όχι ως καινοτομία.

Σήμερα, στην εποχή της ταχύτητας, της άμεσης και έγκαιρης πληροφόρησης, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE (πρώην ΒΦΛ) κάνουν ακόμη ένα βήμα.


           Προκειμένου να καθιερώσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας που θα εξασφαλίζει την έγκαιρη, ασφαλή, συνεχή και ανεμπόδιστη ενημέρωσή σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από σήμερα τίθεται σε λειτουργία το Blog των εργαζομένων στα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE (πρώην ΒΦΛ) 

        Ο καθένας θα μπορεί να βρει πολλά από εκείνα που τον ενδιαφέρουν και που έχουν σχέση με το λίπασμα, το Σωματείο, τα δικαιώματά του, τις ανακοινώσεις, τους εργατικούς νόμους, τις Σ.Σ.Ε., το ασφαλιστικό, την εταιρία (ELFE ABEE)κ.λ.π. .

       Παράλληλα και προκειμένου η επικοινωνία μας να αποκτήσει αμφίδρομο χαρακτήρα, δίδεται η δυνατότητα σε όλους να παρεμβαίνουν και να υποβάλλουν προτάσεις, θέσεις, απόψεις, ιδέες και παράπονα για θέματα που μας απασχολούν στο Blog στο email: lipasmataworkers@gmail.com.

      Είναι αυτονόητο πως η διαχείριση των προσωπικών σας απόψεων και θέσεων θα είναι απόλυτα εμπιστευτική.

         Έχουμε την πεποίθηση ότι η φωνή των εργαζομένων στο διαδίκτυο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και προσδοκίες σας για άμεση, ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία.

     Ευελπιστούμε να συμβάλλετε αποφασιστικά με την ενεργή συμμετοχή σας στα συνδικαλιστικά δρώμενα και έτσι να μετατραπεί ο δικτυακός τόπος: lipasmataworker.blogspot.gr σε σημείο ενημέρωσης, αναζήτησης, εκπαίδευσης και διαλόγου.

        Σε κάθε περίπτωση όμως η προσπάθεια αυτή , αλλά και όλων μας είναι και θα είναι η ενδυνάμωση των θέσεων των εργαζομένων στα Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά ELFE ABEE (πρώην ΒΦΛ), του Σωματείου μας, η συμμετοχή και η ενεργοποίησή στην επίλυση των προβλημάτων μας.

         Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην Διαδικτυακή Πύλη Ενημέρωσης των Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας....