slideshow


  • Ανεξάρτητη & Αντικειμενική Πληροφόρηση

  • ...χωρίς περιορισμούς ...χωρίς λογοκρισία

  • Η φωνή του εργαζόμενου ...η δική σου φωνή

  • Ενότητα Μαχητικότητα Αλληλεγγύη

  • Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας με κάθε τρόπο


Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πανελλαδική εκστρατεία διαμαρτυρίας για την πολυεθνική Coca Cola-3E



Η ΓΣΕΕ και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ), στηρίζουν από κοινού την πρωτοβουλία των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Πάτρας, Βόλου και της Π.Ο.Ε.Ε.Π, που ξεκινούν σήμερα πανελλαδική εκστρατεία διαμαρτυρίας και συλλογής υπογραφών, με σκοπό την ανάδειξη και εν τέλει την αναστροφή της αντεργατικής - αντιαναπτυξιακής πολιτικής της πολυεθνικής εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον.

Το lipasmataworker.blogspot.gr στέκεται αλληλέγγυο στην προσπάθεια αυτή και σας ενημερώνει:

Η εκστρατεία, που θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από την ανεξάρτητη ιστοσελίδα διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, με την επωνυμία και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.elastithesitous.gr. Παράλληλα, η δύναμη και η δυναμική των new media τίθενται στις υπηρεσίες των συνδικάτων με διαφημιστικά banners, video και posts, που θ' αναρτώνται το επόμενο διάστημα σε μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και στις αρχικές σελίδες 4.500.000 Ελλήνων χρηστών των social media.

Όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές σε Εθνικό Επίπεδο, οι φορείς που διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκστρατεία και όλοι εμείς που την υποστηρίζουμε, θα παραδώσουμε απευθείας τις υπογραφές στη Διοίκηση της Coca Cola 3E και στην Κυβέρνηση. Αν παρά ταύτα, η εταιρεία Coca Cola 3E αγνοήσει την ισχυρή βούληση και διαμαρτυρία των ελληνικών συνδικάτων και των Ελλήνων εργαζομένων-καταναλωτών, θα ξεκινήσει αμέσως η δεύτερη φάση διεύρυνσης της εκστρατείας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο την ευαισθητοποίηση - ενεργοποίηση της μεγάλης οικογένειας των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, των Ευρωπαίων εργαζομένων - καταναλωτών για τη συλλογή 1.000.000 υπογραφών, που θα παραδοθούν στα κεντρικά της μητρικής εταιρείας της Coca Cola στην Ατλάντα και όπου αλλού κρίνουμε απαραίτητο. Σ' αυτή τη δεύτερη φάση τα κείμενα, τα βίντεο και τα διαφημιστικά banners θα διακινούνται σε τουλάχιστον τέσσερις (4) γλώσσες και θ' αναρτώνται σε μεγάλα ευρωπαϊκά sites, αλλά και στις αρχικές σελίδες 40.000.000 χρηστών των social media.

Αναλυτικά το κείμενο διαμαρτυρίας των φορέων που διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκστρατεία έχει ως εξής:




πηγή: Γ.Σ.Ε.Ε.